Faszerowane grzyby na bogato

Porcje
7
Porcje
7
Składniki
Sposób przygotowania
  1. Cały proces rozpocznij od przygotowania mięsnego farszu. W tym celu połącz: mięso mielone, bułkę tartą, jajko, sól, pieprz i natkę pietruszki. Dokładnie wymieszaj.
  2. Oczyść grzyby.
  3. W każdym kapeluszu umieść mięsny farsz, ricottę, sos pomidorowy i mozzarellę.
  4. Gotowe grzyby umieść w formie do pieczenia. Następnie piecz je w piekarniku przez 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
Faszerowane grzyby na bogato
Faszerowane pieczarki na bogato

Pyszne grzyby stały się bazą ciekawej przekąski na ciepło 😍 Od samego patrzenia zrobiliśmy się głodni 😋PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/299690

Posted by Pyszności on Thursday, July 9, 2020