Faszerowane grzyby

Dawno nie było u nas faszerowanych grzybów, dlatego dziś nadrobimy zaległości 🙂 Oto genialny przepis, którego po prostu nie możecie przegapić!

Faszerowane grzyby3
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Faszerowane grzyby
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni połącz ze sobą boczek w plastrach, cebulę oraz zieloną paprykę.
    Na patelni połącz ze sobą boczek w plastrach, cebulę oraz zieloną paprykę.
  2. W misce wymieszaj ze sobą serek śmietankowy i gorgonzolę. Następnie dodaj wcześniej przygotowaną mieszankę.
    W misce wymieszaj ze sobą serek śmietankowy i gorgonzolę. Następnie dodaj wcześniej przygotowaną mieszankę.
  3. Oczyść pieczarki. Po czym dopraw je solą i pieprzem.
    Oczyść pieczarki. Po czym dopraw je solą i pieprzem.
  4. Nafaszeruj pieczarki przygotowaną mieszanką i posyp żółtym serem oraz posiekaną natką pietruszki. Następnie piecz przez 20 minut w rozgrzanym do 220 stopni Celsjusza piekarniku.
    Nafaszeruj pieczarki przygotowaną mieszanką i posyp żółtym serem oraz posiekaną natką pietruszki. Następnie piecz przez 20 minut w rozgrzanym do 220 stopni Celsjusza piekarniku.
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×