Faszerowany chlebek z OVI

faszerowany chlebek z ovi

Faszerowany chlebek z OVI i nie potrzebujesz nic więcej, aby przygotować genialny obiad dla całej rodziny. Szybki, smaczny, a przede wszystkim sprawdzony przepis już czeka!

Nasz chlebek zapiekliśmy w Ovi Smart marki Philips.

Zobacz także: Pizza w formie bochenka

 

Faszerowany chlebek z OVI4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Faszerowany chlebek z OVI
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Farsz
Pozostałe składniki

Sposób przygotowania:

  1. Na początek przygotuj farsz. W tym celu połącz: mięso mielone z indyka, suszone pomidory w oleju, bazylię, cebulę, płatki owsiane, słodką paprykę, czosnek i sól.
    Na początek przygotuj farsz. W tym celu połącz: mięso mielone z indyka, suszone pomidory w oleju, bazylię, cebulę, płatki owsiane, słodką paprykę, czosnek i sól.
  2. Podziel bochenek na dwie części. Z obu warstw usuń środek. W dolnej części, w powstałym wgłębieniu umieść mięso, po czym dodaj mozzarellę. Przykryj kolejną porcją mięsa i umieść na wierzchu drugą część chleba.
    Podziel bochenek na dwie części. Z obu warstw usuń środek. W dolnej części, w powstałym wgłębieniu umieść mięso, po czym dodaj mozzarellę. Przykryj kolejną porcją mięsa i umieść na wierzchu drugą część chleba.
  3. Owiń folią aluminiową i zapiekaj w Ovi przez 45 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Owiń folią aluminiową i zapiekaj w Ovi przez 45 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  4. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×