Filet z kurczaka pod warzywami

filet z kurczaka pod warzywami

Filet z kurczaka pod warzywami to szybki, sprawdzony i prosty patent na udany obiad. Nikt nie będzie w stanie mu odmówić 😉

Nasz obiad przygotowaliśmy w Ovi Smart marki Philips.

Zobacz także: Panierowany filet z kurczaka z OVI

Filet z kurczaka pod warzywami3
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Filet z kurczaka pod warzywami
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje szt.
Mieszanka warzyw
Kurczak

Sposób przygotowania:

  1. Zacznij od przygotowania farszu. W tym celu połącz: pomidory, cebulę, natkę pietruszki, żółty ser, pieprz, sól, czosnek i majonez.
    Zacznij od przygotowania farszu. W tym celu połącz: pomidory, cebulę, natkę pietruszki, żółty ser, pieprz, sól, czosnek i majonez.
  2. Ponacinaj filety z kurczaka. Następnie dopraw je przy pomocy soli, pieprzu i słodkiej papryki.
    Ponacinaj filety z kurczaka. Następnie dopraw je przy pomocy soli, pieprzu i słodkiej papryki.
  3. Umieść mięso w Ovi. W powstałych kieszonkach umieść farsz, po czym zapiekaj obiad przez 20 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Umieść mięso w Ovi. W powstałych kieszonkach umieść farsz, po czym zapiekaj obiad przez 20 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  4. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×