Składniki
|
Sposób przygotowania
Od każdego wafla lodowego odkrój dół.
Każdy wafel ułóż na ciastku owsianym.
Do środka każdego wafla nałóż po 1 łyżce roztopionej czekolady.
Górną część wafli namocz w roztopionej czekoladzie, a następnie w kolorowej posypce.
Kawałki rurki waflowej namocz w czekoladzie, a następnie doklej do wafla tak, aby całość kształtem przypominała filiżankę.
Za pomocą miksera, ubij ze sobą serek mascarpone, cukier brązowy i śmietanę kremówkę. Następnie dodaj posiekane Kinder Bueno i dobrze wszystko wymieszaj. Przełóż masę do rękawa do dekoracji ciast.
Za pomocą rękawa, do każdej filiżanki nałóż przygotowaną masę. Następnie posyp z wierzchu kakao i dodaj po kawałku Kinder Bueno.
-
|