Fritterki warzywne

Oto pomysł na pyszne danie fit z kolorowymi warzywami i serem fetą w roli głównej. Ślinka cieknie od samego patrzenia!

Fritterki warzywne10
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Fritterki warzywne
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
1 Smak
2 Smak

Sposób przygotowania:

  1. Aby przygotować drugi smak, w misce połącz roztrzepane jajko, mąkę z ciecierzycy, czosnek, kminek, pieprz oraz sól.
    Aby przygotować drugi smak, w misce połącz roztrzepane jajko, mąkę z ciecierzycy, czosnek, kminek, pieprz oraz sól.
  2. Następnie dodaj jarmuż, korzeń selera i ser feta. Dokładnie wymieszaj.
    Następnie dodaj jarmuż, korzeń selera i ser feta. Dokładnie wymieszaj.
  3. Aby przygotować pierwszy smak, do roztrzepanego jajka dodaj koperek, sól i pieprz.
    Aby przygotować pierwszy smak, do roztrzepanego jajka dodaj koperek, sól i pieprz.
  4. Następnie dodaj jarmuż, marchewkę, ser feta i czerwoną cebulę. Dokładnie wymieszaj.
    Następnie dodaj jarmuż, marchewkę, ser feta i czerwoną cebulę. Dokładnie wymieszaj.
  5. Z mieszanek uformuj placuszki i smaż na rozgrzanej patelni.
    Z mieszanek uformuj placuszki i smaż na rozgrzanej patelni.
  6. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×