Wirtualna Polska

Gazpacho – idealna zupa na wakacyjne upały

gazpacho idealna zupa na wakacyjne upały

Gazpacho to idealna zupa na wakacyjne upały. Co więcej, jej przygotowanie jest bajecznie proste i błyskawiczne. Nie będziesz potrzebować nawet kuchenki. Czego chcieć więcej?

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska

Pyszną zupę przygotowaliśmy w blenderze próżniowym marki Philips.

Zobacz także: Leśny mech w formie kopuły

Gazpacho - idealna zupa na wakacyjne upały6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Gazpacho - idealna zupa na wakacyjne upały
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Podstawowe składniki
Dodatki
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska

Sposób przygotowania:

  1. Podziel pomidory na mniejsze kawałki.
    Podziel pomidory na mniejsze kawałki.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Następnie umieść je w blenderze razem z: ogórkami gruntowymi, czerwoną cebulą, zieloną papryką, czosnkiem i świeżą bazylią.
    Następnie umieść je w blenderze razem z: ogórkami gruntowymi, czerwoną cebulą, zieloną papryką, czosnkiem i świeżą bazylią.
  3. Po zblendowaniu wszystkich składników, dodaj namoczony w wodzie chleb, sól morską, pieprz, kmin rzymski i ocet jabłkowy. Ponownie użyj blendera.
    Po zblendowaniu wszystkich składników, dodaj namoczony w wodzie chleb, sól morską, pieprz, kmin rzymski i ocet jabłkowy. Ponownie użyj blendera.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Podziel chleb na mniejsze kawałki.
    Podziel chleb na mniejsze kawałki.
  5. Następnie przygotuj z nich grzanki.
    Następnie przygotuj z nich grzanki.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  6. Udekoruj gotową zupę grzankami i świeżą bazylią. Smacznego!
    Udekoruj gotową zupę grzankami i świeżą bazylią. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×