Gołąbki po meksykańsku

Takiego połączenia jeszcze u nas nie było. Koniecznie musisz je wypróbować ?

Gołąbki po meksykańsku8
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Gołąbki po meksykańsku
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Ugotuj liście kapusty w osolonej wodzie.
    Ugotuj liście kapusty w osolonej wodzie.
  2. Na patelni połącz ze sobą cebulę i wołowinę. Po chwili dopraw do smaku solą, pieprzem i czerwoną papryką. Nie zapomnij również o czosnku.
    Na patelni połącz ze sobą cebulę i wołowinę. Po chwili dopraw do smaku solą, pieprzem i czerwoną papryką. Nie zapomnij również o czosnku.
  3. Jako kolejne składniki dodaj pomidorki koktajlowe, kukurydzę, czarną fasolę i ugotowany ryż.
    Jako kolejne składniki dodaj pomidorki koktajlowe, kukurydzę, czarną fasolę i ugotowany ryż.
  4. Nie zapomnij również o żółtym serze.
    Nie zapomnij również o żółtym serze.
  5. Powstałą mieszankę umieść w liściu kapusty i zawiń.
    Powstałą mieszankę umieść w liściu kapusty i zawiń.
  6. Gotowe!
    Gotowe!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×