Gołąbki w kształcie ślimaka

Porcje
12
Porcje
12
Składniki
Sposób przygotowania
  1. Na patelni podsmaż cebulę. Następnie połącz ją z ryżem i mięsem.
  2. Jako kolejne składniki dodaj: przecier pomidorowy, kmin rzymski, majeranek, pieprz i sól. Dokładnie wymieszaj.
  3. Powstały farsz umieść w ugotowanych liściach kapusty. Następnie zwiń tak, aby otrzymać kształt ślimaka.
  4. Na patelni rozłóż liście. Potem dodaj gołąbki i bulion. Duś pod przykryciem przez godzinę.
  5. Smacznego!
Gołąbki w kształcie ślimaka

Gołąbki w naszej kuchni zmieniły się w... ślimaki 😉👍PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/266264

Publiée par Pyszności sur Mercredi 11 septembre 2019