Gołąbki w panierce

gołąbki w panierce

Gołąbki w panierce to nasz najnowszy eksperyment, który okazał się strzałem w 10! Nasi bliscy zawsze proszą o dokładkę, kiedy je przygotowujemy.

Pyszne danie upiekliśmy w Ovi Smart marki Philips.

Zobacz także: Roladki z łososia ze szparagami

Gołąbki w panierce6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Gołąbki w panierce
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje szt.
Podstawowe składniki
Panierka

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij od przygotowania farszu do gołąbków. W tym celu połącz: mięso mielone, podsmażoną cebulę, koperek, bułkę tartą, czosnek, sól oraz pieprz. Dokładnie wymieszaj.
    Cały proces rozpocznij od przygotowania farszu do gołąbków. W tym celu połącz: mięso mielone, podsmażoną cebulę, koperek, bułkę tartą, czosnek, sól oraz pieprz. Dokładnie wymieszaj.
  2. Gotowy miks zawiń w blanszowane liście kapusty.
    Gotowy miks zawiń w blanszowane liście kapusty.
  3. Gotowe roladki obtocz w mące, jajkach i bułce tartej.
    Gotowe roladki obtocz w mące, jajkach i bułce tartej.
  4. Następnie umieść je w Ovi, polej olejem i piecz przez 20 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Następnie umieść je w Ovi, polej olejem i piecz przez 20 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×