×

Gorzka czekolada domowej roboty

Deser w wersji fit? Z nami jest to możliwe! Już za moment dowiesz się, jak przygotować gorzką czekoladę w domowym zaciszu. I to w mega prosty sposób!

Zobacz także: Pasztet z soczewicy

Gorzka czekolada domowej roboty1
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Gorzka czekolada domowej roboty
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W dużej misce połącz olej kokosowy i kakao.
    W dużej misce połącz olej kokosowy i kakao.
  2. Następnie dodaj ekspandowaną kaszę jaglaną oraz miód.
    Następnie dodaj ekspandowaną kaszę jaglaną oraz miód.
  3. Powstałą mieszankę przełóż do formy na kostki lodu.
    Powstałą mieszankę przełóż do formy na kostki lodu.
  4. Na wierzchu ułóż dodatkowo ekspandowaną kaszę jaglaną. Następnie wstaw do lodówki na 2 godziny.
    Na wierzchu ułóż dodatkowo ekspandowaną kaszę jaglaną. Następnie wstaw do lodówki na 2 godziny.
  5. Smacznego!
    Smacznego!
 

Pyszności

Z miłości do Pyszności <3

zamknij