Halloweenowe jajka

Jeśli nadal nie macie pomysłu co zaserwować swoim gościom podczas imprezy halloweenowej, koniecznie zapoznajcie się z tym przepisem. To będzie prawdziwy hit! ?

Halloweenowe jajka12
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Halloweenowe jajka
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Czarny Farsz
Czerwony Farsz

Sposób przygotowania:

  1. Podziel jajka na pół. Przełóż żółtka do dwóch misek, a białka odłóż na bok.
    Podziel jajka na pół. Przełóż żółtka do dwóch misek, a białka odłóż na bok.
  2. Do pierwszej miski dodaj majonez, musztardę, suszony czosnek, sól, pieprz i węgiel aktywny. Mieszaj do chwili, aż powstanie pasta.
    Do pierwszej miski dodaj majonez, musztardę, suszony czosnek, sól, pieprz i węgiel aktywny. Mieszaj do chwili, aż powstanie pasta.
  3. Czas na drugą miseczkę. Do żółtek dodaj majonez, musztardę, słodką paprykę, sól i pieprz.
    Czas na drugą miseczkę. Do żółtek dodaj majonez, musztardę, słodką paprykę, sól i pieprz.
  4. Przy pomocy rurek zrób z białek mini czaszki.
    Przy pomocy rurek zrób z białek mini czaszki.
  5. Nafaszeruj białka przygotowanymi pastami. Ułóż je na liściach sałaty, dodając chipsy i szczypiorek.
    Nafaszeruj białka przygotowanymi pastami. Ułóż je na liściach sałaty, dodając chipsy i szczypiorek.
  6. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×