Hot-dogi na 4 sposoby

Porcje
8
Porcje
8
Składniki
Hot-dog na ostro
Hot-dog z sadzonym
Hot-dog po grecku
Hot-dog śniadaniowy
Sposób przygotowania
  1. Podgrzej parówki na patelni do grilla.
  2. Następnie porozcinaj bułki jak na zdjęciu poniżej.
  3. Aby przygotować hot-dogi na ostro, w bułce umieść żółty ser, musztardę, parówki, ogórka konserwowanego i jalapeño. Dopraw solą, pieprzem i płatkami chilli.
  4. Jeśli zaś wolisz hot-dogi z sadzonym, na bułce rozprowadź majonez. Następnie dodaj podsmażoną cebulę, jajka sadzone i parówki. Dopraw solą i pieprzem.
  5. W przypadku hot-dogów po grecku, połącz ze sobą bułkę, ser feta, ogórka, pomidora i parówki. Dopraw solą i pieprzem. Nie zapomnij dodać również oliwę z oliwek.
  6. I na koniec zostały nam hot-dogi z jajecznicą. W bułce rozprowadź masło, po czym dodaj jajecznicę, parówki i szczypiorek. Dopraw solą i pieprzem.
  7. Smacznego!