in ,

Indyk z orzechowym farszem

Takie dania fitowe moglibyśmy jeść na okrągło, a Wy? ❤️

Indyk z orzechowym farszem
Indyk z orzechowym farszem
2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni połącz ze sobą cebulę, orzechy włoskie, suszoną żurawinę oraz otręby pszenne.
    Na patelni połącz ze sobą cebulę, orzechy włoskie, suszoną żurawinę oraz otręby pszenne.
  2. Jako kolejny składnik dodaj bulion drobiowy. Następnie dopraw solą i pieprzem.
    Jako kolejny składnik dodaj bulion drobiowy. Następnie dopraw solą i pieprzem.
  3. Na roztłuczonym filecie z indyka rozprowadź wcześniej przygotowany farsz i zwiń w rulon.
    Na roztłuczonym filecie z indyka rozprowadź wcześniej przygotowany farsz i zwiń w rulon.
  4. Indycze rulony podsmaż na patelni.
    Indycze rulony podsmaż na patelni.
  5. Następnie wstaw do piekarnika na 10 minut (temp. 170 stopni Celsjusza).
    Następnie wstaw do piekarnika na 10 minut (temp. 170 stopni Celsjusza).
  6. Smacznego!
    Smacznego!