Indyk z orzechowym farszem

Takie dania fitowe moglibyśmy jeść na okrągło, a Wy? ❤️

Indyk z orzechowym farszem2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Indyk z orzechowym farszem
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni połącz ze sobą cebulę, orzechy włoskie, suszoną żurawinę oraz otręby pszenne.
    Na patelni połącz ze sobą cebulę, orzechy włoskie, suszoną żurawinę oraz otręby pszenne.
  2. Jako kolejny składnik dodaj bulion drobiowy. Następnie dopraw solą i pieprzem.
    Jako kolejny składnik dodaj bulion drobiowy. Następnie dopraw solą i pieprzem.
  3. Na roztłuczonym filecie z indyka rozprowadź wcześniej przygotowany farsz i zwiń w rulon.
    Na roztłuczonym filecie z indyka rozprowadź wcześniej przygotowany farsz i zwiń w rulon.
  4. Indycze rulony podsmaż na patelni.
    Indycze rulony podsmaż na patelni.
  5. Następnie wstaw do piekarnika na 10 minut (temp. 170 stopni Celsjusza).
    Następnie wstaw do piekarnika na 10 minut (temp. 170 stopni Celsjusza).
  6. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×