Jabłkowe donaty

Takim pysznościom nie odmówi nawet największy niejadek. Po prostu nie ma takiej opcji ?

Jabłkowe donaty 6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Jabłkowe donaty
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Obierz jabłko i podziel je na plastry (jak na zdjęciu poniżej).
    Obierz jabłko i podziel je na plastry (jak na zdjęciu poniżej).
  2. Następnie usuń gniazda z nasionami i dociśnij z każdej strony ręcznikiem papierowym.
    Następnie usuń gniazda z nasionami i dociśnij z każdej strony ręcznikiem papierowym.
  3. Rozprowadź na wierzchu masło orzechowe i zanurz dokładnie z dwóch stron w roztopionych czekoladach.
    Rozprowadź na wierzchu masło orzechowe i zanurz dokładnie z dwóch stron w roztopionych czekoladach.
  4. Na samym końcu posyp posypkami i wstaw do lodówki na 2 godziny.
    Na samym końcu posyp posypkami i wstaw do lodówki na 2 godziny.
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×