Jajeczna tortilla ze szpinakiem, szynką i serem

jajeczna tortilla

Jajeczna tortilla ze szpinakiem, szynką i serem podana w formie rulonu skradnie serce największego twardziela. Po prostu palce lizać!

Zobacz także: Błyskawiczne śniadanie z patelni

Jajeczna tortilla ze szpinakiem, szynką i serem2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Jajeczna tortilla ze szpinakiem, szynką i serem
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Wymieszaj jajka w misce i dopraw je według uznania. Następnie przelej mieszankę na patelnię.
    Wymieszaj jajka w misce i dopraw je według uznania. Następnie przelej mieszankę na patelnię.
  2. Na jajecznej warstwie ułóż placek tortilli.
    Na jajecznej warstwie ułóż placek tortilli.
  3. Po chwili przewróć zawartość patelni na drugą stronę.
    Po chwili przewróć zawartość patelni na drugą stronę.
  4. Na podpieczonych jajkach ułóż plastry szynki, sera i szpinak.
    Na podpieczonych jajkach ułóż plastry szynki, sera i szpinak.
  5. Zwiń w rulon. Po czym podziel na mniejsze kawałki.
    Zwiń w rulon. Po czym podziel na mniejsze kawałki.
  6. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×