Jajecznica w bagietce

Tym razem mamy dla Was przepis na pyszne i szybkie śniadanie, które posmakuje każdemu. Coś wspaniałego!

Jajecznica w bagietce2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Jajecznica w bagietce
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Przetnij bagietkę jak na zdjęciu poniżej. Usuń środek z pieczywa.
    Przetnij bagietkę jak na zdjęciu poniżej. Usuń środek z pieczywa.
  2. W misce połącz ze sobą jajka i śmietankę.
    W misce połącz ze sobą jajka i śmietankę.
  3. Następnie dodaj podsmażony boczek, posiekany szczypiorek, żółty ser oraz sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj.
    Następnie dodaj podsmażony boczek, posiekany szczypiorek, żółty ser oraz sól i pieprz. Dokładnie wymieszaj.
  4. Powstałą mieszankę przelej do wydrążonych bagietek. Piecz przez 25 minut w rozgrzanym do 180 stopni Celsjusza piekarniku.
    Powstałą mieszankę przelej do wydrążonych bagietek. Piecz przez 25 minut w rozgrzanym do 180 stopni Celsjusza piekarniku.
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×