Jajka faszerowane pastą z awokado

Składniki
Sposób przygotowania
  1. Każde jajko obierz ze skorupki, a następnie przekrój na pół. Wydrąż żółtka i przesyp je do osobnej miseczki. Każde jajko przepłucz w wodzie, a następnie osusz ręcznikiem papierowym.
  2. Do żółtek dodaj pokrojone w kostkę awokado. Za pomocą widelca zgnieć wszystko na pastę. Następnie dodaj sok z limonki, sól, pietruszkę, szczypiorek i papryczkę Serrano. Dokładnie wymieszaj.
  3. Do każdego jajka nałóż przygotowane nadzienie.
  4. I gotowe.
  5. Smacznego!
Jajka faszerowane pastą z awokado
Faszerwane jajka

Jajka faszerowane pyszną pastą z awokado 😋 Będą hitem na Wielkanocnym stole! 😄 🐣 🐰

Posted by Pyszności on Friday, April 14, 2017