Oryginalna kanapka z rybą w białym wydaniu

Co powiesz na nowy rodzaj przekąski – kanapka z rybą i to nie byle jaką ? Bo w białym wydaniu! Tego przepisu nie możesz przegapić ?

Zobacz także: Kotlety warzywne – idealne na każdą okazję

Kanapka z rybą w białym wydaniu2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Kanapka z rybą w białym wydaniu
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Ułóż plaster szynki w poziomie, a drugi w pionie. Na środku umieść kawałek ryby i dopraw ją przy pomocy pieprzu cytrynowego. Następnie zwiń i wstaw do piekarnika na 15 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Ułóż plaster szynki w poziomie, a drugi w pionie. Na środku umieść kawałek ryby i dopraw ją przy pomocy pieprzu cytrynowego. Następnie zwiń i wstaw do piekarnika na 15 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  2. Podziel chleb pełnoziarnisty na mniejsze kawałki. Na 4 kanapkach rozprowadź czerwone pesto. Pozostałe zostaw solo. Wstaw do piekarnika na 10 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Podziel chleb pełnoziarnisty na mniejsze kawałki. Na 4 kanapkach rozprowadź czerwone pesto. Pozostałe zostaw solo. Wstaw do piekarnika na 10 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  3. Na podpieczonym chlebie z pesto ułóż liść sałaty. Następnie dodaj kolejną kanapkę chleba pełnoziarnistego (solo) i guacamole...
    Na podpieczonym chlebie z pesto ułóż liść sałaty. Następnie dodaj kolejną kanapkę chleba pełnoziarnistego (solo) i guacamole...
  4. ...podpieczoną rybę, dwa plastry ogórka oraz kolejną kanapkę z czerwonym pesto.
    ...podpieczoną rybę, dwa plastry ogórka oraz kolejną kanapkę z czerwonym pesto.
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×