in

Kanapkowy przekładaniec bez pieczenia

Ten przepis pokochasz od pierwszej chwili. Jest nie tylko mega prosty do przygotowania, ale też obłędnie smakuje i zachwyca swoim wyglądem. To po prostu idealne połączenie!

Kanapkowy przekładaniec bez pieczenia
Kanapkowy przekładaniec bez pieczenia
8
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. W naczyniu żaroodpornym ułóż kilka sztuk mlecznej kanapki. Skropl ją sokiem z pomarańczy.
    W naczyniu żaroodpornym ułóż kilka sztuk mlecznej kanapki. Skropl ją sokiem z pomarańczy.
  2. W mikserze ubij śmietankę. Następnie dodawaj do niej stopniowo cukier puder i serek mascarpone.
    W mikserze ubij śmietankę. Następnie dodawaj do niej stopniowo cukier puder i serek mascarpone.
  3. Rozprowadź masę na mlecznych kanapkach, ułóż kolejną warstwę i ponownie przykryj ją kremem.
    Rozprowadź masę na mlecznych kanapkach, ułóż kolejną warstwę i ponownie przykryj ją kremem.
  4. Na górze rozprowadź kakao i wstaw ciasto do lodówki na 4 godziny.
    Na górze rozprowadź kakao i wstaw ciasto do lodówki na 4 godziny.
  5. I to wszystko. Smacznego!
    I to wszystko. Smacznego!

Co myślisz?