Kapuścianka z pomidorami

Co powiecie na jesienną zupkę z kapustą w roli głównej? Jak dla nas to strzał w 10! ? Gorąco polecamy ?

Kapuścianka z pomidorami4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Kapuścianka z pomidorami
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Podsmaż szponder wołowy po 2 minuty z każdej strony. Przed włożeniem do garnka, nie zapomnij doprawić mięsa przy pomocy soli i pieprzu.
    Podsmaż szponder wołowy po 2 minuty z każdej strony. Przed włożeniem do garnka, nie zapomnij doprawić mięsa przy pomocy soli i pieprzu.
  2. W tym samym garnku podsmaż cebulę (doprawioną solą). Następnie dodaj kapustę, ziele angielskie i podsmażony szponder.
    W tym samym garnku podsmaż cebulę (doprawioną solą). Następnie dodaj kapustę, ziele angielskie i podsmażony szponder.
  3. Nie zapomnij dodać również wody. Gotuj mieszankę przez 60 minut.
    Nie zapomnij dodać również wody. Gotuj mieszankę przez 60 minut.
  4. Jako kolejne składniki dodaj pomidory, brązowy cukier, ocet winny, sól i pieprz. Gotuj przez 20 minut.
    Jako kolejne składniki dodaj pomidory, brązowy cukier, ocet winny, sól i pieprz. Gotuj przez 20 minut.
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×