Kaszotto z zielonymi dodatkami

Oto pomysł na pyszne kaszotto, które wzbogaciliśmy o zielone dodatki. Tym samym uzyskaliśmy idealną kombinację, której nie można odmówić.

Zobacz także: Genialny kurczak fit na marchewkowym puree

Kaszotto z zielonymi dodatkami4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Kaszotto z zielonymi dodatkami
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni połącz ze sobą cebulę, czosnek i kaszę jęczmienną.
    Na patelni połącz ze sobą cebulę, czosnek i kaszę jęczmienną.
  2. Jako kolejne składniki dodaj: białe wino, kapustę młodą oraz pierwszą część bulionu warzywnego.
    Jako kolejne składniki dodaj: białe wino, kapustę młodą oraz pierwszą część bulionu warzywnego.
  3. Nie zapomnij również o zielonych dodatkach: szparagach i cukrowym groszku. Gotuj całość przez 15-20 minut, dolewając resztę bulion co 5 minut.
    Nie zapomnij również o zielonych dodatkach: szparagach i cukrowym groszku.  Gotuj całość przez 15-20 minut, dolewając resztę bulion co 5 minut.
  4. Gotowe danie możesz podawać z parmezanem. Smacznego!
    Gotowe danie możesz podawać z parmezanem. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×