in , , ,

Kaszotto z zielonymi dodatkami

Oto pomysł na pyszne kaszotto, które wzbogaciliśmy o zielone dodatki. Tym samym uzyskaliśmy idealną kombinację, której nie można odmówić.

Ciasto z kiwi bez pieczenia zrobi furorę w Twoim domu
Ciasto z kiwi bez pieczenia zrobi furorę w Twoim domu

Za oknem prawdziwa sauna, dlatego przychodzę z pomysłe...

Zobacz także: Genialny kurczak fit na marchewkowym puree

Kaszotto z zielonymi dodatkami
Kaszotto z zielonymi dodatkami
4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni połącz ze sobą cebulę, czosnek i kaszę jęczmienną.
    Na patelni połącz ze sobą cebulę, czosnek i kaszę jęczmienną.
  2. Jako kolejne składniki dodaj: białe wino, kapustę młodą oraz pierwszą część bulionu warzywnego.
    Jako kolejne składniki dodaj: białe wino, kapustę młodą oraz pierwszą część bulionu warzywnego.
  3. Nie zapomnij również o zielonych dodatkach: szparagach i cukrowym groszku. Gotuj całość przez 15-20 minut, dolewając resztę bulion co 5 minut.
    Nie zapomnij również o zielonych dodatkach: szparagach i cukrowym groszku.  Gotuj całość przez 15-20 minut, dolewając resztę bulion co 5 minut.
  4. Gotowe danie możesz podawać z parmezanem. Smacznego!
    Gotowe danie możesz podawać z parmezanem. Smacznego!