Klopsiki na poduszkach z pieczarek

Porcje
9klopsików
Porcje
9klopsików
Składniki
Sposób przygotowania
  1. Wołowinę wymieszaj z czosnkiem, sosem Worcester, solą, pieprzem oraz musztardą.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Od pieczarek odkrój nożkę. Czapeczki pieczarek włóż do miseczki i wymieszaj z oliwą.
  3. Na blaszce rozłóż papier do pieczenia i ułóż pieczarki.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Do każdej czapeczki włóż klopsik. Piecz w 175°C przez 20 minut.
  5. Wyjmij klopsiki i na każdym połóż małą kostkę żółtego sera. Włóż do piekarnika na 5 minut.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  6. Teraz połóż plasterek z pomidorka koktajlowego i plasterek korniszona. Całość nadziej na wykałaczkę i gotowe!
  7. Smacznego!
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska