in

Koktajle z pomarańczowym Red Bullem

Po raz trzeci przychodzimy do Was z genialnymi przepisami na pyszne koktajle, które stworzyliśmy na bazie Red Bull Mandarin Edition 😊 Nie możecie ich przegapić 😘

Przypominamy również, że nadal macie szansę wziąć udział w naszym konkursie 😉 W zamian za podzielenie się z nami recepturą na autorski drink, możecie zgarnąć nawet 2 100 zł!

Wszystkie informacje odnośnie konkursu znajdziecie tutaj. Powodzenia 🙂

Koktajle z pomarańczowym Red Bullem
Koktajle z pomarańczowym Red Bullem
3
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu
Mandarynkowe skrzydła
Galaktyczny cytrus

Sposób przygotowania:

Mandarynkowe skrzydła
  1. Do shakera wlej sok żurawinowy oraz Red Bull Mandarin Edition. Powoli wymieszaj.
    Do shakera wlej sok żurawinowy oraz Red Bull Mandarin Edition. Powoli wymieszaj.
  2. W schłodzonej szklance stwórz kilka warstw z lodu i mandarynek. Przelej wcześniej przygotowaną mieszankę i dodaj syrop blue curaçao.
    W schłodzonej szklance stwórz kilka warstw z lodu i mandarynek. Przelej wcześniej przygotowaną mieszankę i dodaj syrop blue curaçao.
  3. Smacznego 🙂
    Smacznego :)
Galaktyczny cytrus
  1. Do blendera wrzuć 2 szklanki lodu. Następnie dodaj puszkę Red Bull Mandarin Edition, syrop blue curaçao i sok z połowy cytryny. Zblenduj wszystkie składniki, aby otrzymać niebieski kruszon.
    Do blendera wrzuć 2 szklanki lodu. Następnie dodaj puszkę Red Bull Mandarin Edition, syrop blue curaçao i sok z połowy cytryny. Zblenduj wszystkie składniki, aby otrzymać niebieski kruszon.
  2. Teraz czas na czerwony kruszon. Ponownie połącz w blenderze lód, puszkę Red Bull Mandarin Edition, syrop grenadynę i sok z połowy cytryny. Ponownie zmiksuj.
    Teraz czas na czerwony kruszon. Ponownie połącz w blenderze lód, puszkę Red Bull Mandarin Edition, syrop grenadynę i sok z połowy cytryny. Ponownie zmiksuj.
  3. W schłodzonej szklance stwórz kilka warstw z niebieskiego i czerwonego kruszonu. Delikatnie wymieszaj i dodaj plastry pomarańczy.
    W schłodzonej szklance stwórz kilka warstw z niebieskiego i czerwonego kruszonu. Delikatnie wymieszaj i dodaj plastry pomarańczy.
  4. I gotowe 🙂
    I gotowe :)