Kategorie Koktajle

Koktajle z żółtym Red Bullem

Na dobry początek weekendu przygotowaliśmy dla Was kolejną porcję fantastycznych koktajli. Tym razem naszą „bazą” był Red Bull Tropical Edition.

Jednocześnie czekamy na Wasze autorskie drinki z tym składnikiem. To jednak nie koniec dobrych wiadomości 🙂 Dzieląc się z nami recepturą na pyszny koktajl, macie szansę wygrać nawet 2 100 zł!

Wszystkie potrzebne informacje znajdziecie tutaj. Powodzenia 🙂

Koktajle z żółtym Red Bullem4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Koktajle z żółtym Red Bullem
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Energetyczne Smoothie
Piña Bull

Sposób przygotowania:

Energetyczne Smoothie
  1. Przygotowane owoce obierz i podziel na mniejsze części.
    Przygotowane owoce obierz i podziel na mniejsze części.
  2. Następnie wrzuć do blendera lód, wcześniej przygotowane składniki oraz puszkę Red Bulla Tropical Edition. Zmiksuj.
    Następnie wrzuć do blendera lód, wcześniej przygotowane składniki oraz puszkę Red Bulla Tropical Edition. Zmiksuj.
  3. I to wszystko 🙂
    I to wszystko :)
Piña Bull
  1. Do shakera wlej sok z połówki cytryny, syrop koksowy oraz puszkę Red Bulla Tropical Edition. Wszystkie składniki delikatnie wymieszaj.
    Do shakera wlej sok z połówki cytryny, syrop koksowy oraz puszkę Red Bulla Tropical Edition. Wszystkie składniki delikatnie wymieszaj.
  2. W zmrożonej szklance stwórz na przemian kilka warstw z lodu i pokrojonego w kostkę ananasa. Na samym końcu dodaj wcześniej przygotowaną mieszankę.
    W zmrożonej szklance stwórz na przemian kilka warstw z lodu i pokrojonego w kostkę ananasa. Na samym końcu dodaj wcześniej przygotowaną mieszankę.
  3. I kolejny drink jest już gotowy 🙂
    I kolejny drink jest już gotowy :)
Koktajle z żółtym Red Bullem

Piątek, piąteczek, piątunio - to nasz ulubiony dzień tygodnia 😉 Z tej okazji przygotowaliśmy kolejną dawkę pysznych koktajli 😘Wy również możecie podzielić się swoimi propozycjami i wziąć udział w naszej akcji. Ekstra nagrody czekają 😊

Publiée par Pyszności sur Vendredi 13 avril 2018