in ,

Kolorowe roladki schabowe z patelni

Kolorowe roladki schabowe to idealna kombinacja, którą możesz połączyć z ziemniakami, frytkami, kaszą, czy też ryżem. Do wszystkiego będą pasować 😉

Naturalne środki czystości, które możesz znaleźć w kuchni
Naturalne środki czystości, które możesz znaleźć w kuchni

Jeśli środki czystości do kuchni, to tylko te naturaln...

A jeśli lubisz schab, koniecznie musisz zapoznać się z przepisem na pyszne mięso z orzechową kruszonką.

Kolorowe roladki schabowe
Kolorowe roladki schabowe
5
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. Odetnij końcówki fasolek szparagowych, po czym podgotuj przez kilka minut.
    Odetnij końcówki fasolek szparagowych, po czym podgotuj przez kilka minut.
  2. Roztłucz przy pomocy tłuczka kawałki schabu. Następnie natrzyj je czosnkiem i dopraw przy pomocy soli i pieprzu. Na środku ułóż fasolkę, ser i paprykę. Zwiń w roladkę.
    Roztłucz przy pomocy tłuczka kawałki schabu. Następnie natrzyj je czosnkiem i dopraw przy pomocy soli i pieprzu. Na środku ułóż fasolkę, ser i paprykę. Zwiń w roladkę.
  3. Obtocz w jajkach i bułce tartej. Smaż przez kilka minut na patelni, po czym wstaw do piekarnika na 15 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Obtocz w jajkach i bułce tartej. Smaż przez kilka minut na patelni, po czym wstaw do piekarnika na 15 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  4. Roladki schabowe podawaj z ulubionymi dodatkami. My zdecydowaliśmy się na frytki 😉
    Roladki schabowe podawaj z ulubionymi dodatkami. My zdecydowaliśmy się na frytki 😉