Kotlet schabowy w majonezie

kotlet schabowy w majonezie

Kotlet schabowy w majonezie to nasz tajny sekret na idealny obiad dla całej rodziny. Ślinka cieknie od samego patrzenia!

Marynatę do mięsa przygotowaliśmy w robocie kuchennym marki Philips.

Zobacz także: Roladki z kurczaka z ziemniakami

Kotlet schabowy w majonezie6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Kotlet schabowy w majonezie
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje szt.

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij od rozbicia mięsa.
    Cały proces rozpocznij od rozbicia mięsa.
  2. Następnie przygotuj marynatę w robocie kuchennym. W tym celu połącz: jajka, majonez, sól, pieprz, sok z cytryny, czosnek, świeży koperek i pietruszkę.
    Następnie przygotuj marynatę w robocie kuchennym. W tym celu połącz: jajka, majonez, sól, pieprz, sok z cytryny, czosnek, świeży koperek i pietruszkę.
  3. Obtocz mięso w przygotowanej marynacie.
    Obtocz mięso w przygotowanej marynacie.
  4. Następnie obtocz w bułce tartej i smaż na rozgrzanej patelni.
    Następnie obtocz w bułce tartej i smaż na rozgrzanej patelni.
  5. Kotlety schabowe podawaj z ulubionymi dodatkami. Smacznego!
    Kotlety schabowe podawaj z ulubionymi dodatkami. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×