Kotlety z tofu w wydaniu mini

kotlety z tofu

Czas na kotlety w wyjątkowym wydaniu. Przygotowaliśmy je bez grama mięsa. W jaki sposób? Odpowiedź jest bardzo prosta – kotlety z tofu. Chyba nie musimy dodawać nic więcej?

Zobacz także: Babeczki z masłem orzechowym prosto z piekarnika

Kotlety z tofu2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Kotlety z tofu
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą tofu, jajka i namoczone płatki ryżowe.
    W misce połącz ze sobą tofu, jajka i namoczone płatki ryżowe.
  2. Jako kolejne składniki dodaj: papryczki pepperoni, czosnek, imbir, kolendrę, sól oraz pieprz. Dokładnie wymieszaj i jako ostatni składnik dodaj mąkę ryżową.
    Jako kolejne składniki dodaj: papryczki pepperoni, czosnek, imbir, kolendrę, sól oraz pieprz. Dokładnie wymieszaj i jako ostatni składnik dodaj mąkę ryżową.
  3. Z powstałej mieszanki uformuj kotlety.
    Z powstałej mieszanki uformuj kotlety.
  4. Następnie smaż je na rozgrzanym oleju ryżowym przez kilka minut.
    Następnie smaż je na rozgrzanym oleju ryżowym przez kilka minut.
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×