Pyszny krążek z mięsem mielonym, serem i korniszonami

Poniżej zobaczysz przepis na przyrządzenie pysznego krążka z mięsem mielonym, serem i korniszonami.

Pyszny krążek z mięsem mielonym, serem i korniszonami
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszny krążek z mięsem mielonym, serem i korniszonami
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni rozgrzej olej, a następnie wrzuć na nią cebulę. Kiedy się zeszkli, dodaj zmieloną wołowinę. Kiedy wołowina będzie dosmażona, dopraw ją solą oraz pieprzem i dobrze wszystko rozmieszaj. Na koniec dodaj ketchup, musztardę i ponownie rozmieszaj.
    Na patelni rozgrzej olej, a następnie wrzuć na nią cebulę. Kiedy się zeszkli, dodaj zmieloną wołowinę. Kiedy wołowina będzie dosmażona, dopraw ją solą oraz pieprzem i dobrze wszystko rozmieszaj. Na koniec dodaj ketchup, musztardę i ponownie rozmieszaj.
  2. Pokrój spód do pizzy na kawałki i rozłóż je tak, jak na poniższym zdjęciu. Na środku ułóż mięso mielone, kawałki żółtego sera i plastry korniszonów.
    Pokrój spód do pizzy na kawałki i rozłóż je tak, jak na poniższym zdjęciu. Na środku ułóż mięso mielone, kawałki żółtego sera i plastry korniszonów.
  3. Zawiń kawałki ciasta do środka.
    Zawiń kawałki ciasta do środka.
  4. Nasmaruj krążek z wierzchu jajkiem i posyp go sezamem. Włóż do piekarnika rozgrzanego do 175 stopni C i piecz przez 20 minut.
    Nasmaruj krążek z wierzchu jajkiem i posyp go sezamem. Włóż do piekarnika rozgrzanego do 175 stopni C i piecz przez 20 minut.
  5. Po 25 minutach wyjmij gotowy krążek z piekarnika i pokrój go na kawałki.
    Po 25 minutach wyjmij gotowy krążek z piekarnika i pokrój go na kawałki.
  6. Smacznego!

Komentarze

Komentarze do tego artykułu zostały wyłączone

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×