Krążki z śmietankowym farszem

Porcje
20szt.
Porcje
20szt.
Składniki
Podstawowe składniki
Składniki na koktajl z Martini Fiero i Tonik
Sposób przygotowania
  1. Cały proces rozpocznij od przygotowania farszu do bagietki. W tym celu połącz: serek śmietankowym, kozi ser, suszone pomidory w oleju, czarne oliwki…
  2. …posiekane liście bazylii, sól oraz pieprz. Dokładnie wymieszaj.
  3. Odetnij obie końcówki bagietki.
  4. Po czym wydrąż środek i wypełnij pieczywo po brzegi wcześniej przygotowanym farszem. Wstaw do lodówki na 4 godziny.
  5. Podziel bagietkę w cienkie krążki.
  6. Następnie przygotuj koktajle. Umieść w kieliszkach kilka kostek lodu, po czym wypełnij je Martini Fiero i tonikiem w proporcji 1:1.
  7. Na koniec dodaj do każdego koktajlu plaster pomarańczy. Smacznego!