Kategorie Przekąski

Kulki z mięsa mielonego z pietruszką i serem

Szukasz przepisu na szybką i smaczną przekąskę? Jeśli tak, mamy coś co na pewno Ci się spodoba. Pyszne kulki z mięsa mielonego z pietruszką i serem. Po prostu palce lizać!

Kulki z mięsa mielonego z pietruszką i serem6
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Kulki z mięsa mielonego z pietruszką i serem
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą mięso mielone, cebulę oraz pietruszkę. Dopraw solą i pieprzem.
    W misce połącz ze sobą mięso mielone, cebulę oraz pietruszkę. Dopraw solą i pieprzem.
  2. Pokrój ser camembert na mniejsze kawałki.
    Pokrój ser camembert na mniejsze kawałki.
  3. Przy użyciu mięsa i sera stwórz kulki.
    Przy użyciu mięsa i sera stwórz kulki.
  4. Następnie obtocz je w mące, jajkach i bułce tartej. Smaż przez chwilę w rozgrzanym oleju.
    Następnie obtocz je w mące, jajkach i bułce tartej. Smaż przez chwilę w rozgrzanym oleju.
  5. I to wszystko. Smacznego!
    I to wszystko. Smacznego!
208508