Kurczak nacinany w panierce

kurczak nacinany w panierce

Kurczak nacinany w panierce i nie trzeba nic więcej, aby przygotować ciekawe i smaczne danie jednocześnie. Ślinka cieknie od samego patrzenia!

Zobacz także: Burgery bez bułki

Kurczak nacinany w panierce2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Kurczak nacinany w panierce
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Ponacinaj piersi z kurczaka jak na zdjęciu poniżej.
    Ponacinaj piersi z kurczaka jak na zdjęciu poniżej.
  2. Następnie dopraw je przy pomocy soli, pieprzu i słodkiej papryki.
    Następnie dopraw je przy pomocy soli, pieprzu i słodkiej papryki.
  3. Obtocz każdy kawałek mięsa w mące, jajkach i bułce tartej.
    Obtocz każdy kawałek mięsa w mące, jajkach i bułce tartej.
  4. Następnie smaż w rozgrzanym oleju.
    Następnie smaż w rozgrzanym oleju.
  5. I to wszystko. Smacznego!
    I to wszystko. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×