Wirtualna Polska

Kurczak „ostra salsa”

Kurczak „ostra salsa”

Smak kurczaka podkręciliśmy na 100% Oj będzie się działo, naprawdę będzie się działo ?

Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska
Kurczak "ostra salsa"4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Kurczak
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje
Podstawowe składniki
Marynata
Wirtualna Polska
Wirtualna Polska

Sposób przygotowania:

  1. Umieść w naczyniu pomidory krojone, kukurydzę, fasolę czerwoną, czosnek, kmin rzymski, paprykę ostrą oraz pieprz.
    Umieść w naczyniu pomidory krojone, kukurydzę, fasolę czerwoną, czosnek, kmin rzymski, paprykę ostrą oraz pieprz.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  2. Czas przygotować marynatę. W tym celu połącz ze sobą papryczki chilli, olej roślinny, pieprz, sól oraz sok z limonki.
    Czas przygotować marynatę. W tym celu połącz ze sobą papryczki chilli, olej roślinny, pieprz, sól oraz sok z limonki.
  3. Podziel mięso na mniejsze kawałki. Następnie ułóż w formie do pieczenia.
    Podziel mięso na mniejsze kawałki. Następnie ułóż w formie do pieczenia.
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska
  4. Na kurczaku rozprowadź wcześniej przygotowaną marynatę. Wstaw do piekarnika na 40 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Na kurczaku rozprowadź wcześniej przygotowaną marynatę. Wstaw do piekarnika na 40 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!
    Wirtualna Polska
    Wirtualna Polska

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×