Kurczak z serem na patyku

Porcje
6-8
Porcje
6-8
Składniki
Sposób przygotowania
  1. Podziel żółty ser w cienkie plastry.
  2. To samo zrób z filetem z kurczaka.
  3. Teraz wystarczy, że nabijesz kawałek żółtego sera na patyczek i obwiniesz go szczelnie kawałkami kurczaka.
  4. Nie zapomnij o panierce. Obtocz każdy element w mące, jajkach i bułce tartej. Następnie smaż w głębokim oleju, aż kurczak w środku będzie gotowy.
  5. Chrupiące przekąski polej ulubionym sosem. Smacznego!
Kurczak z serem na patyku
Chrupiący kurczak z serem na patyku 😉

Zbliża się weekend, dlatego mamy dla Was pomysł na genialną przekąskę na ciepło 😍 Chrupiący kurczak w panierce na patyku zrobi furorę 👍PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/300646

Posted by Pyszności on Thursday, August 20, 2020