Łosoś z piekarnika na patyczkach

łosoś z piekarnika na patyczkach

Łosoś z piekarnika w naszym wydaniu zachwyca nie tylko smakiem, ale i wyglądem. Dlatego też nie możesz przegapić tego przepisu! Na pewno nie pożałujesz ?

Zobacz także: Ostre kęski z kurczaka w fitowej wersji

Łosoś z piekarnika na patyczkach4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Łosoś z piekarnika na patyczkach
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Usuń skórę z łososia.
    Usuń skórę z łososia.
  2. Następnie dopraw rybę solą i pieprzem. Nie zapomnij również posypać jej makiem.
    Następnie dopraw rybę solą i pieprzem. Nie zapomnij również posypać jej makiem.
  3. Na wierzchu ułóż suszone pomidory oraz świeży szpinak.
    Na wierzchu ułóż suszone pomidory oraz świeży szpinak.
  4. Zwiń w rulon, po czym dodaj patyczki do szaszłyków (jak na zdjęciu poniżej). Podziel łososia na mniejsze kawałki.
    Zwiń w rulon, po czym dodaj patyczki do szaszłyków (jak na zdjęciu poniżej). Podziel łososia na mniejsze kawałki.
  5. Ułóż łososia na blaszce do pieczenia. Wstaw do piekarnika na 10 minut (temperatura 160 stopni Celsjusza).
    Ułóż łososia na blaszce do pieczenia. Wstaw do piekarnika na 10 minut (temperatura 160 stopni Celsjusza).
  6. Łososia podawaj z ulubionymi dodatkami. Smacznego!
    Łososia podawaj z ulubionymi dodatkami. Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×