Cztery rodzaje makaronu z piekarnika

Porcje
4
Porcje
4
Składniki
1 Smak
2 Smak
3 Smak
4 Smak
Sposób przygotowania
1 Smak
  1. Z folii aluminiowej stwórz 4 przegródki, w których umieść ugotowany makaron. Do pierwszej luki dodaj sos pomidorowy, mini pepperoni, czarne oliwki i ser parmezan.
  2. Piecz przez 20 minut w piekarniku (temp. 180 stopni Celsjusza).
2 Smak
  1. W drugiej komorze do ugotowanego makaronu dodaj śmietankę, ugotowaną marchewkę i brokuł, czosnek suszony, sól i pieprz.
  2. Piecz przez 20 minut w piekarniku (temp. 180 stopni Celsjusza).
3 smak
  1. Trzecią część makaronu połącz z paprykami, szparagami, cukinią, czosnkiem, oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
  2. Piecz przez 20 minut w piekarniku (temp. 180 stopni Celsjusza).
4 Smak
  1. I czas na ostatnią propozycję, którą stworzysz przy pomocy makaronu, zielonego pesto, pomidorków koktajlowych, mozzarelli, pieprzu i soli.
  2. Piecz przez 20 minut w piekarniku (temp. 180 stopni Celsjusza).