Malinowe brownie

malinowe brownie

Malinowe brownie to nasza ulubiona kombinacja smaków. Czekolada i maliny po prostu wymiatają w duecie 😉❤️ Zresztą zaraz sama się o tym przekonasz 😘

Zobacz także: Ciasto szpinakowo-truskawkowe

Malinowe brownie - słodkości9
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Malinowe brownie - słodkości
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Na palniku wymieszaj ze sobą: gorzką czekoladę, masło i cukier puder. Po połączeniu składników, ostudź mieszankę.
    Na palniku wymieszaj ze sobą: gorzką czekoladę, masło i cukier puder. Po połączeniu składników, ostudź mieszankę.
  2. Do czekoladowej mieszanki zacznij dodawać stopniowo po jednym jajku.
    Do czekoladowej mieszanki zacznij dodawać stopniowo po jednym jajku.
  3. Jako kolejne składniki dodaj kakao i mąkę.
    Jako kolejne składniki dodaj kakao i mąkę.
  4. Nie zapomnij oczywiście o malinach. Połącz delikatnie wszystkie składniki.
    Nie zapomnij oczywiście o malinach. Połącz delikatnie wszystkie składniki.
  5. Przełóż mieszankę do formy i na wierzchu rozsyp świeże maliny. Wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 170 stopni Celsjusza).
    Przełóż mieszankę do formy i na wierzchu rozsyp świeże maliny. Wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 170 stopni Celsjusza).
  6. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×