Mięsna kanapka

W naszej kanapce nie ma ani grama chleba, ale i tak jest mega smaczna. Ta propozycja spodoba się zwłaszcza miłośnikom mięsa ?

Mięsna kanapka4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Mięsna kanapka
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni połącz masło, czosnek i świeży szpinak.
    Na patelni połącz masło, czosnek i świeży szpinak.
  2. Następnie przygotuj mięsną mieszankę. W tym celu połącz ze sobą: mięso mielone, bułkę tartą, natkę pietruszki, parmezan, jajko, sól oraz pieprz.
    Następnie przygotuj mięsną mieszankę. W tym celu połącz ze sobą: mięso mielone, bułkę tartą, natkę pietruszki, parmezan, jajko, sól oraz pieprz.
  3. Podziel mieszankę na pół. Następnie uformuj prostokąt, na którym ułożysz żółty ser i szynkę.
    Podziel mieszankę na pół. Następnie uformuj prostokąt, na którym ułożysz żółty ser i szynkę.
  4. Dodaj również podsmażony szpinak i stwórz kolejną warstwę z mięsnej mieszanki. Podsmaż przez chwilę na patelni, po czym włóż do piekarnika na 10 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Dodaj również podsmażony szpinak i stwórz kolejną warstwę z mięsnej mieszanki. Podsmaż przez chwilę na patelni, po czym włóż do piekarnika na 10 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×