Tostowa mięsna rolada

Porcje
8
Porcje
8
Składniki
Sposób przygotowania
  1. Na pustym blacie ułóż kawałek folii spożywczej. Następnie zacznij łączyć na niej chleb tostowy przy pomocy masła (tak jak na zdjęciu poniżej).
  2. Na chlebie tostowym stwórz pierwszą warstwę z musztardy. Po czym ułóż na środku plastry żółtego sera.
  3. Następnie dodaj szynkę wędzoną, chorizo,
  4. …salami, pepperoni,
  5. …oraz jalapeño. Całość zwiń w rulon i odstaw na bok.
  6. Czas na mieszankę, którą już za chwilę rozprowadzisz na roladzie. W małej misce połącz roztopione masło, zioła prowansalskie i czosnek suszony. Wstaw roladę do piekarnika na 20 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  7. Smacznego!