Mini pizzerinki w innym wydaniu

Oto przepis na genialne przekąski, które pokochacie od pierwszego kęsa. Już od samego patrzenia cieknie ślinka, dlatego nie możecie tego przegapić 🙂

Mini pizzerinki w innym wydaniu12
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Mini pizzerinki w innym wydaniu
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Każdą kromkę rozwałkuj na cienką warstwę. Następnie wytnij koła.
    Każdą kromkę rozwałkuj na cienką warstwę. Następnie wytnij koła.
  2. Na gotowych kółkach rozprowadź masło czosnkowe. Ułóż je w formie do pieczenia i włóż do piekarnika (180°Celsjusza, na 10 minut).
    Na gotowych kółkach rozprowadź masło czosnkowe. Ułóż je w formie do pieczenia i włóż do piekarnika (180°Celsjusza, na 10 minut).
  3. Na każdej przekąsce umieść ser, passatę i ponownie ser.
    Na każdej przekąsce umieść ser, passatę i ponownie ser.
  4. Dodaj ulubione składniki. W naszym przypadku była to papryka, kukurydza, pepperoni i pieczarki.
    Dodaj ulubione składniki. W naszym przypadku była to papryka, kukurydza, pepperoni i pieczarki.
  5. Włóż formę do rozgrzanego piekarnika (180°Celsjusza) i piecz przez 10 minut.
    Włóż formę do rozgrzanego piekarnika (180°Celsjusza) i piecz przez 10 minut.
  6. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×