Mini serniczki z łosiem

Porcje
6
Porcje
6
Składniki
Spód
Warstwa serowa
Sposób przygotowania
  1. W blenderze połącz ze sobą: serek śmietankowy, koperek, awokado, sok z limonki i sól. Dzięki temu zabiegowi, w szybki i prosty sposób uzyskasz kremową konsystencję.
  2. Teraz podziel papier do pieczenia na 6 poziomych pasów, które ułatwią Ci przygotowanie mini serniczków.
  3. W misce połącz rozdrobnione krakersy i roztopione masło. I bazę na spód masz już gotową.
  4. W okrągłej formie umieść wcześniej przygotowany papier. Teraz zrób spód z krakersów i na wierzchu rozprowadź serową mieszankę. Powtórz kilka razy, po czym wstaw przekąski do lodówki na 4 godziny.
  5. Gotowe serniczki ozdób przy pomocy łososia i świeżego koperku. Smacznego!
Mini serniczki z łososiem
Mini serniki na słono z łososiem

Kremowe serniki na bazie awokado w duecie z łososiem to gotowa receptura na genialną przekąskę 😍SPRZĘT ➡️ Blender próżniowy marki Philips ➡️ https://pysznosci.co/3a3MEv5PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/296074

Opublikowany przez Pyszności Wtorek, 14 kwietnia 2020