Miodowa karkóweczka

Karkówka w miodowym wydaniu wjeżdża dzisiaj na nasz kanał. Mamy nadzieję, że pokochacie ją równie mocno jak my 🙂

Miodowa karkóweczka3
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Miodowa karkóweczka
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Plastry karkówki dopraw do smaku solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym.
    Plastry karkówki dopraw do smaku solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym.
  2. Podsmaż karkówkę na każdej ze stron po 5 minut.
    Podsmaż karkówkę na każdej ze stron po 5 minut.
  3. Zdejmij mięso z patelni. Następnie przygotuj miodową mieszankę, łącząc ze sobą masło, miód, czosnek i bulion. Ponownie umieść na patelni karkówkę.
    Zdejmij mięso z patelni. Następnie przygotuj miodową mieszankę, łącząc ze sobą masło, miód, czosnek i bulion. Ponownie umieść na patelni karkówkę.
  4. Dodaj posiekaną pietruszkę.
    Dodaj posiekaną pietruszkę.
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×