in , ,

Zapiekane naleśniki z mięsem

Jeśli lubisz naleśniki z mięsem, mamy dla Ciebie ciekawą propozycję, której nie sposób odmówić. Ślinka cieknie na sam widok.

Naturalne środki czystości, które możesz znaleźć w kuchni
Naturalne środki czystości, które możesz znaleźć w kuchni

Jeśli środki czystości do kuchni, to tylko te naturaln...

Nasze zapiekane naleśniki świetnie sprawdzą się zarówno jako propozycja śniadaniowa, obiadowa, czy pomysł na kolację.

Zobacz także: Zapiekanka naleśnikowa

Zapiekane naleśniki z serem
Zapiekane naleśniki z serem
4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni podsmaż ze sobą cebulę i czosnek. Następnie dodaj wołowinę i pomidory z puszki. Dopraw solą i pieprzem.
    Na patelni podsmaż ze sobą cebulę i czosnek. Następnie dodaj wołowinę i pomidory z puszki. Dopraw solą i pieprzem.
  2. Ułóż przygotowany farsz na naleśniku (w centralnej części). Na górze ułóż kawałek sera i zwiń w rulon.
    Ułóż przygotowany farsz na naleśniku (w centralnej części). Na górze ułóż kawałek sera i zwiń w rulon.
  3. Umieść naleśniki w formie do pieczenia. Ponacinaj każdy z nich.
    Umieść naleśniki w formie do pieczenia. Ponacinaj każdy z nich.
  4. Następnie do każdej szparki wbij jajko. Posyp żółtym serem i wstaw do piekarnika na 15 minut (temp. 170 stopni Celsjusza)
    Następnie do każdej szparki wbij jajko. Posyp żółtym serem i wstaw do piekarnika na 15 minut (temp. 170 stopni Celsjusza)
  5. Smacznego!
    Smacznego!