naleśniki z twarogiem i borówkami
Kategorie DaniaPrzepisySłodkości

Naleśniki z twarogiem i borówkami

Lubisz obiad na słodko? Jeśli tak, naleśniki z twarogiem i borówkami sprawdzą się w tej roli doskonale. Ślinka cieknie od samego patrzenia!

W przygotowaniu pysznych naleśników pomógł nam blender marki Philips.

Zobacz także: Ciasto pomarańczowe z blendera

Naleśniki z twarogiem i borówkami4
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Naleśniki z twarogiem i borówkami
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje porcje
Naleśniki
Nadzienie
Dodatki

Sposób przygotowania:

  1. Cały proces rozpocznij od przygotowania naleśników. W tym celu użyj blendera i połącz w nim: wodę, mleko, olej, jajka i mąkę.
    Cały proces rozpocznij od przygotowania naleśników. W tym celu użyj blendera i połącz w nim: wodę, mleko, olej, jajka i mąkę.
  2. Z powstałej mieszanki usmaż naleśniki.
    Z powstałej mieszanki usmaż naleśniki.
  3. Teraz czas na farsz. Aby go przygotować, połącz ze sobą: ser twarogowy, jajko, budyń i cukier waniliowy.
    Teraz czas na farsz. Aby go przygotować, połącz ze sobą: ser twarogowy, jajko, budyń i cukier waniliowy.
  4. Umieść powstałą mieszankę na środku naleśnika i zwiń w rulon.
    Umieść powstałą mieszankę na środku naleśnika i zwiń w rulon.
  5. Teraz ułóż naleśniki w formie do pieczenia i posmaruj je roztopionym masłem. Następnie wstaw do piekarnika na 25-30 minut (temp. 170 stopni Celsjusza).
    Teraz ułóż naleśniki w formie do pieczenia i posmaruj je roztopionym masłem. Następnie wstaw do piekarnika na 25-30 minut (temp. 170 stopni Celsjusza).
  6. Gotowe naleśniki polej miksem śmietanki i cukru. Udekoruj dodatkowo świeżymi borówkami. Smacznego!
    Gotowe naleśniki polej miksem śmietanki i cukru. Udekoruj dodatkowo świeżymi borówkami. Smacznego!
Naleśniki z twarogiem i borówkami prosto z piekarnika 😉

Obiad na słodko? Dlaczego nie 😉 Zapiekanym naleśnikom z twarogiem i borówkami nie sposób odmówić 😍PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/299005

Posted by Pyszności on Monday, July 6, 2020
299005