Ogniste kąski

Nasze pyszne ogniste kąski z pewnością przypadną Wam do gustu. Nie dość, że świetnie smakują, to jeszcze genialnie się prezentują ?

Ogniste kąski8
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Ogniste kąski
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Papryczki jalapeño podziel na dwie części (wzdłuż). Usuń ich zawartość i rozprowadź musztardę.
    Papryczki jalapeño podziel na dwie części (wzdłuż). Usuń ich zawartość i rozprowadź musztardę.
  2. Do każdej połówki włóż kawałek kiełbaski. Następnie opleć plastrem boczku.
    Do każdej połówki włóż kawałek kiełbaski. Następnie opleć plastrem boczku.
  3. Przełóż do formy do pieczenia i wstaw do piekarnika na 10 minut (temperatura 200 stopni Celsjusza).
    Przełóż do formy do pieczenia i wstaw do piekarnika na 10 minut (temperatura 200 stopni Celsjusza).
  4. Gotowe przekąski polej ulubionym sosem. My wybraliśmy sos sriracha.
    Gotowe przekąski polej ulubionym sosem. My wybraliśmy sos sriracha.

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×