Omlet owinięty boczkiem

omlet owinięty boczkiem

Omlet owinięty boczkiem to nasza sprawdzona receptura na szybkie i smaczne śniadanie. Nigdy Cię nie zawiedzie, dajemy na to swoją gwarancję 🙂

Jajeczną mieszankę do tego przepisu przygotowaliśmy w blenderze próżniowym marki Philips.

Zobacz także: Sernik z kulkami

Omlet owinięty boczkiem2
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Omlet owinięty boczkiem
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Ułóż plastry boczku dookoła formy do pieczenia.
    Ułóż plastry boczku dookoła formy do pieczenia.
  2. Następnie umieść w środku naczynia szpinak i cheddar.
    Następnie umieść w środku naczynia szpinak i cheddar.
  3. Czas na jajeczną mieszankę. W tym celu połącz w blenderze: jajka, pomidory, śmietankę, sól oraz pieprz.
    Czas na jajeczną mieszankę. W tym celu połącz w blenderze: jajka, pomidory, śmietankę, sól oraz pieprz.
  4. Przelej mieszankę z blendera do formy, po czym zawiń plastry boczku do środka. Następnie wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
    Przelej mieszankę z blendera do formy, po czym zawiń plastry boczku do środka. Następnie wstaw do piekarnika na 30 minut (temp. 180 stopni Celsjusza).
  5. Smacznego!
    Smacznego!

Komentarze

Najczęściej czytane dziś

Może Cię zainteresować

×