in ,

Omlet z piekarnika

Czas na omlet w nowej odsłonie. I nam jakoś najbardziej podoba się opcja z piekarnika, dlatego dziś prezentujemy przepis, który pozwoli go przygotować 😉

Omlet z piekarnika
Omlet z piekarnika
3
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu

Sposób przygotowania:

  1. W misce połącz ze sobą jajka, sól i pierz. Po chwili dodaj mleko.
    W misce połącz ze sobą jajka, sól i pierz. Po chwili dodaj mleko.
  2. Powstałą mieszankę przelej do formy i wstaw do piekarnika na 25 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
    Powstałą mieszankę przelej do formy i wstaw do piekarnika na 25 minut (temp. 160 stopni Celsjusza).
  3. W międzyczasie podsmaż suszoną cebulę. Udekoruj nią i natką pietruszki gotowy omlet.
    W międzyczasie podsmaż suszoną cebulę. Udekoruj nią i natką pietruszki gotowy omlet.
  4. Smacznego!
    Smacznego!

Piekarnik 160 stopni 20-25 minut.