in ,

Omlet na 3 ciekawe sposoby

Omlet to podstawa jeśli chodzi o śniadanie w naszych domach. I żeby nam się nie przejadł po pewnym czasie, przygotowujemy go na kilka ciekawych sposobów. Oto one!

Zobacz także: Frittata z makaronem prosto z piekarnika

Omlet na 3 ciekawe sposoby
Omlet na 3 ciekawe sposoby
3
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!

Składniki:

Porcje:
Wydruk przepisu
Bekon i Jalapeño
Kurki i Szpinak
Szynka i Mozzarella

Sposób przygotowania:

  1. Aby przygotować pierwszy omlet, umieść na rozgrzanej patelni jajka. Następnie dodaj na środku ser, podsmażony boczek i marynowane jalapeño.
    Aby przygotować pierwszy omlet, umieść na rozgrzanej patelni jajka. Następnie dodaj na środku ser, podsmażony boczek i marynowane jalapeño.
  2. Smaż pod przykryciem kilka minut i dopraw do smaku pieprzem. Następnie przełóż na talerz i zwiń w rulon.
    Smaż pod przykryciem kilka minut i dopraw do smaku pieprzem. Następnie przełóż na talerz i zwiń w rulon.
  3. Aby przygotować drugi omlet, na początku podsmaż na patelni kurki i szpinak. Dopraw solą i pieprzem.
    Aby przygotować drugi omlet, na początku podsmaż na patelni kurki i szpinak. Dopraw solą i pieprzem.
  4. Na patelni umieść jajka, po czym dodaj mieszankę z grzybów i szpinaku. Podobnie jak wcześniej smaż pod przykryciem przez kilka minut. Podawaj z fetą.
    Na patelni umieść jajka, po czym dodaj mieszankę z grzybów i szpinaku. Podobnie jak wcześniej smaż pod przykryciem przez kilka minut. Podawaj z fetą.
  5. I na koniec omlet z szyną i serem. Tak jak w pierwszym przypadku, umieść na patelni jajka. Następnie dodaj szynkę, ser i szczypiorek.
    I na koniec omlet z szyną i serem. Tak jak w pierwszym przypadku, umieść na patelni jajka. Następnie dodaj szynkę, ser i szczypiorek.
  6. Przełóż na talerz i zwiń w rulon.
    Przełóż na talerz i zwiń w rulon.
  7. Smacznego!
    Smacznego!
Omlet na 3 sposoby

Omlety nigdy się nam nie nudzą, a wszystko dlatego, że możemy przygotować je na kilka sposobów 🥚👍🍳PRZEPIS ➡️ http://www.pysznosci.pl/261632

Publiée par Pyszności sur Dimanche 7 juillet 2019