Owocowe babeczki

Porcje
14
Porcje
14
Składniki
Sposób przygotowania
  1. Ryż gotuj z mlekiem kokosowym przez 15 minut.
  2. Podziel mango na cieniutkie paseczki.
  3. Do ugotowanego ryżu dodaj miód i nasionka chia. Dokładnie wymieszaj.
  4. Na plastrach mandarynki ułóż mango nadziane na szaszłyki (jak na zdjęciu poniżej).
  5. Dodaj ryż i ulubione owoce – maliny i borówki.
  6. Smacznego!
Owocowe babeczki z ryżem
Owocowe babeczki z ryżem

Wraz z początkiem weekednu i piękną pogodą za oknem, przychodzimy do Was z ciekawym pomysłem na zdrową przekąskę 😀 Palce lizać 😘1 porcja: 66 gKalorie: 69 kcalBiałka: 1 gWęglowodany: 9 gTłuszcze: 3 gBłonnik: 2g

Opublikowany przez Pyszności Fit Piątek, 20 kwietnia 2018