Kategorie Słodkości

Pączki z dziurką

Czy z ciasta francuskiego można zrobić pączki? Jak się okazuje jest to możliwe! ? I to w jakim wydaniu ?

Pączki z dziurką - slodkości10
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pyszności
Głosów: 0
Ocena: 0
Twoja ocena:
Oceń ten przepis!
Pączki z dziurką - slodkości
Wydruk przepisu

Składniki:

Porcje

Sposób przygotowania:

  1. Z ciasta wydziel mniejsze kółka. W dwóch pierwszych rzędach rozprowadź wodę.
    Z ciasta wydziel mniejsze kółka. W dwóch pierwszych rzędach rozprowadź wodę.
  2. Następnie złóż 3 elementy w pionie i zrób dziurkę (jak na zdjęciu poniżej). Wstaw do zamrażarki na 12 minut.
    Następnie złóż 3 elementy w pionie i zrób dziurkę (jak na zdjęciu poniżej). Wstaw do zamrażarki na 12 minut.
  3. Smaż na rozgrzanym oleju.
    Smaż na rozgrzanym oleju.
  4. Udekoruj przy pomocy polewy czekoladowej i ulubionych dodatków!
    Udekoruj przy pomocy polewy czekoladowej i ulubionych dodatków!
232862